gallery/logo website
gallery/schroevendraaier
gallery/weggooien

BIJ GEEN TEGENBERICHT ZIJN ER VOORLOPIG GEEN REPAIR CAFE BIJEENKOMSTEN !!

gallery/kersttussenstuk

                                                           Verslag Repair Café Goirle bijeenkomst 4 april 2015


Na een langzame maar gestage aanvoer van hoofdzakelijk elektronische apparatuur mag de eerste try-out van het Repair Café Goirle een groot succes genoemd worden.


Er waren 10 vrijwilligers aanwezig om het de bezoekers na hun zin te maken.


In totaal zijn er 21 artikelen ter reparatie aangeboden waarvan de helft ter plekke gerepareerd kon worden en een tweetal reparaties kunnen pas uitgevoerd worden

na vervanging van onderdelen welke eerst besteld dienen te worden. De overige artikelen welke niet gerepareerd konden worden hadden o.a. doorgebrande motors, printplaten en accu’s.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Het bezoekersaantal wordt globaal op zo’n 45 personen geschat. Uiteraard was een aantal hiervan, puur uit belangstelling, alleen maar een kijkje komen nemen. Maar ook deze mensen waren, na het drinken van 'n bakje koffie en hun rondwandeling, positief verrast door de veelzijdigheid en deskundigheid van de aanwezige vrijwilligers. Ook de vrijwillige donaties van de door ons geholpen bezoekers stemden tot tevredenheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reden voor ons om er de volgende maand weer met veel plezier tegen aan te gaan.
Mocht u deze keer niet in de gelegenheid geweest zijn om ons te bezoeken, dan bent u de volgende keer met uw computers, elektrische apparaten, fietsen, naaiwerk en overige kapotte spullen van harte welkom.

gallery/img_1225.klein
gallery/img_1244.klein

 

De artikelen die aangeboden werden bestonden uit 'n laptop, trui, ventilator, blender, frituurelement, magnetron, radio, drone, rolgordijn, tuinlamp, melkopschuimers, cd-speler, koffiezetapparaten, oplaadbare lamp, home cinema set, grill,

dvd recorder, digitale tv-decoder en badspeelgoed.

gallery/img_1242.klein
gallery/img_1241.klein
gallery/img_1233.klein
gallery/img_1239.klein